FIFA 14

FUT Team of the Tournament

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Naast het reguliere Team of the Week lanceert EA Sports deze week ook, ter afsluiting van het WK, het FUT Team of the Tournament. In dit team zitten de best presterende spelers van het afgelopen WK voetbal dat in Brazilië gehouden werd. Wereldkampioen Duitsland levert maar liefst zeven van de achttien spelers, terwijl verliezend finalist Argentinië drie van zijn nationale helden terugziet. Nederland, de nummer drie van de wereld, is met Arjen Robben en Ron Vlaar vertegenwoordigd. Gastland Brazilië, dat teleurstellend op een vierde plaats eindigde, heeft in Neymar en Thiago Silva twee afgevaardigden.

FUT Team of the Tournament

 

De oplettende kijker heeft vast al verschillende opmerkelijke spelers gezien. Zo heeft Miroslav Klose een speciale kaart gekregen voor FIFA 14 Ultimate Team, vanwege het recordaantal doelpunten dat hij scoorde op de WK’s die hij speelde. Chileen Alexis Sánchez heeft voor de gelegenheid een kaart gekregen met zijn nieuwe club Arsenal, waardoor hij vanaf heden in Premier League teams te gebruiken is op Ultimate Team. Tot slot zijn de Team of the Season kaarten van de Costa Ricaanse Keylor Navas en Bayern München speler Arjen Robben met één ratingpunt verhoogd, vanwege de kaarten die zij deze week gekregen hebben.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014