FIFA 14

FUT Team of the Season – Serie A

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Naast het Team of the Week is ook het nieuwe Team of the Season van deze week bekend, namelijk van de Italiaanse Serie A. Van landskampioen Juventus zien we uiteraard veel namen terug, zoals onder meer Carlos Tévez, de Chileen Arturo Vidal en de zeer talentvolle Franse middenvelder Paul Pogba. Ook AS Roma, dat lange tijd meestreed om de eerste plaats, is goed vertegenwoordigd met onder meer Daniele de Rossi en voormalig Arsenal-speler Gervinho. Tot verassing van volgers van de Serie A is er geen plekje voor Samir Handanovič, doelman van Internazionale, in het Team of the Season. Het volledige team is, zoals je gewend bent, te bekijken op de Web App.

FUT Team of the Season – Serie A

 

Het FUT Team of the Season van de Serie A is vanaf vanavond 19:00 tot woensdag 21 mei 19:00 beschikbaar in de verschillende pakketten van Ultimate Team.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014