FIFA 14

FUT Team of the Season – Premier League

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Nadat we vorige week al het meest consistente team van het voetbalseizoen 2013-2014 zagen voor FIFA 14 Ultimate Team, is vanaf vandaag het FUT Team of the Season voor de Premier League beschikbaar. In het team maken veel spelers van Liverpool, Manchester City en Chelsea hun opwachting, waardoor we onder andere Luis Suárez, Yaya Touré en Petr Čech terugzien in het sterrenteam. In het team zijn geen Nederlanders opgenomen, wél twee Belgen namelijk Vincent Kompany, aanvoerder van Manchester City en Eden Hazard, de sterspeler van Chelsea.

TOTS_Squad_Screen_UK_BPL

 

Net als het Team of the Week zijn de spelers uit het FUT Team of the Season voor de Premier League vanaf 19:00 uur in de packs te verkrijgen.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014