FIFA 14

FUT Team of the Season – Meest consistente

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Naast het wekelijkse Team of the Week, zijn vanaf vandaag ook de eerste teams in de reeks van het Team of the Season voor FIFA 14 Ultimate Team beschikbaar. In deze teams zitten de spelers die het hele voetbalseizoen 2013-2014 goed gepresteerd hebben, maar niet beloond werden met een in-form kaart voor Ultimate Team. Naast het gouden team met meest consistente spelers, zijn er ook teams gemaakt met spelers die zilver en brons zijn. Waar we in het team van gouden spelers nog sterspelers als Wayne Rooney tegenkomen, gaat het hart van menig FUT-liefhebber sneller kloppen bij het zien van de kaart van Memphis Depay. De PSV-er heeft onder andere 90 snelheid, 85 dribbelen en 80 schieten op zijn Team of the Season kaart staan.

Het gouden Team of the Season meest consistente team

Het gouden Team of the Season meest consistente team

De Team of the Season meest consistente teams zitten vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd in de pakketjes voor FIFA 14 Ultimate Team.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014