FIFA 14

FUT Team of the Season – Ligue 1

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Wie dacht dat alleen het Team of the Season voor de Serie A deze week zou verschijnen, heeft het mis. Vandaag verschijnt namelijk ook het FUT Team of the Season voor de Franse Ligue 1. De absolute vedette van het team is natuurlijk niemand minder dan de Zweed Zlatan Ibrahimović. In dienst van landskampioen Paris Saint-Germain maakte de lange aanvaller 25 goals in 31 wedstrijden, waarin hij tevens elf assists gaf, waardoor hij negen keer tot Man of the Match werd uitgeroepen. Ook de Colombiaanse spelmaker van AS Monaco, James Rodríguez, is geen verassing in dit team. De middenvelder, die we ongetwijfeld terug gaan zien op het WK in Brazilië, kreeg namelijk al driemaal een in-form in FIFA 14. Liefhebbers van Braziliaanse teams in Ultimate Team zullen uitkijken naar de TOTS-kaart van Thiago Silva, met maar liefst 85 snelheid, 93 verdedigen en 89 koppen is hij zeker een aanwinst voor elke FUT-ploeg.

FUT Team of the Season – Ligue 1

 

Het volledige Team of the Season van de Ligue 1, dat via de Web App te bekijken is, zal samen met het Team of the Season van de Serie A en het Team of the Week van deze week vanaf 19:00 in de packs te vinden zijn.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014