FIFA 14

FUT Team of the Season – Liga BBVA

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het FUT Team of the Season Liga BBVA is bekend en daarmee is het zevende Team of the Season van FIFA 14 een feit. De Spaanse competitie werd door veel voetbalkenners afgelopen seizoen als de spannendste van Europa beschouwt, waar Atlético Madrid, toch enigszins verrassend door de jarenlange heerschappij van FC Barcelona en Real Madrid, aan het langste eind trok. Dat is ook goed terug te zien in het Team of the Season, waarin we onder andere de Belgische doelman Thibaut Courtois van de landskampioen terugzien. Ook, de tot Spanjaard genaturaliseerde Braziliaan, Diego Costa verdient door zijn fantastische prestaties een plekje in het team naast de absolute vedettes Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

totsligabbva

 

Kroatië is met twee middenvelders vertegenwoordigd in het team met de beste achttien spelers van het seizoen 2013-2014 van de Liga BBVA, namelijk Luka Modrić van Real Madrid en Ivan Rakitić, de spelmaker van Sevilla die afgelopen week de Europa League won met zijn ploeg.

De volledige ploeg is te bekijken op de Web App van Ultimate Team en vanaf 19:00 in de packs beschikbaar samen met het Team of the Week van deze week.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014