FIFA 14

FUT Team of the Season – Bundesliga

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het Team of the Season Bundesliga is sinds vanavond beschikbaar voor FIFA 14 Ultimate Team, nadat eerder al het Meest Consistente, Premier League en Football League Team of the Season waren verschenen. Het is niet verrassend te noemen dat van kampioen FC Bayern München veel spelers aanwezig zijn, waaronder de Nederlander Arjen Robben, die één van de beste seizoenen uit zijn carrière speelde. Verder zijn ook van Borussia Dortmund, de ploeg die aanstaande zaterdag de competitie zal afsluiten op de tweede plaats, meerdere spelers aanwezig, waaronder sterspeler Robert Lewandowski, de Pool die aankomende zomer zal verkassen naar Bayern. Opvallende afwezigen in het Team of the Season zijn Manuel Neuer en Franck Ribéry van FC Bayern München.

totsbundesliga

 

Zoals gewoonlijk is het Team of the Season, overigens net als het Team of the Week van deze week, te bekijken op de Web App van FIFA 14 Ultimate Team.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014