FIFA 14

FUT Team of the Matchday 3

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Het FUT Team of the Matchday 3 is vandaag door EA Sports gepresenteerd, waarin net als de eerste en tweede FUT Team of the Matchday-teams verschillende topspelers aanwezig zijn. Op het eerste gezicht zijn veel spelers uit de Spaanse Liga BBVA aanwezig, waaronder de Spaanse spelmaker Andrés Iniesta, Uruguayaanse verdediger Diego Godin en de Argentijnen Ángel Di Maria en Lionel Messi. Ook zien we een Braziliaanse ploeggenoot van Messi en Iniesta, namelijk de immens populaire aanvaller Neymar, die zijn tweede MOTM-prijs verdiende in zijn derde wedstrijd van het WK. Ook voor de spelers uit de Benelux is opnieuw een plekje vrijgemaakt in het FUT Team of the Matchday, zo verdiende Ajacied Daley Blind net als zijn voormalige Belgische collega Jan Vertonghen een upgrade voor FIFA 14 vanwege de geleverde prestaties in Brazilië.

totm3

 

Wil jij het het hele team bekijken? Dat kan via de Web App van FIFA 14 Ultimate Team. De spelers zijn vanaf vanavond 19:00 uur tot aanstaande woensdag 18:30 uur beschikbaar.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014