FIFA 14

FUT Team of the Matchday 2

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De tweede speelronde op het WK is achter de rug, waardoor EA Sports vandaag het tweede FUT Team of the Matchday heeft gepresenteerd. Nadat afgelopen week het Team of the Matchday 1 werd gepresenteerd, zijn opnieuw de beste spelers uit de afgelopen speelronde gekozen in de opvolger van het Team of the Week. Grote ster deze week is Luis Suárez, de Uruguayaan die met twee goals verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Engeland. Met dezelfde rating als Súarz, 92, is ook de Belg Eden Hazard onderdeel van de achttien spelers. Memphis Depay scoorde tegen Australië en gaf tevens een assist, wat hem eerder deze week een iMOTM-kaart opleverde en zodoende is hij onderdeel van het team. Bryan Ruiz, afgelopen Eredivisie-seizoen nog ploeggenoot van Depay bij PSV, was de grote man bij Costa Rica in de wedstrijd tegen Italië, waardoor hij ook een plekje heeft gekregen in het FUT Team of the Matchday.

totm2

Naast de international Man of the Match kaarten zijn ook enkele “gewone” in-forms opgenomen in het team, waaronder de Fransen Karim Benzema en Mathieu Valbuena. Bekijk de volledige ploeg, welke vanaf 19:00 uur beschikbaar is via de Web App van FIFA 14 Ultimate Team.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014