FIFA 14

FUT 14 – Winter Upgrades bekend gemaakt

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

EA Sports heeft vandaag de Winter Upgrades in FIFA Ultimate Team 14 uitgerold en zijn vanaf nu in pakjes te vinden.

FUT14upgrade

70 spelers waaronder Suárez, Pogba, Januzaj en Strootman zijn in FUT zijn voorzien van een upgrade, een deel van de spelers die een In-Form kaartje hebben gekregen in het verleden, zijn ook voorzien van een upgrade.

Nogmaals, het betreft hier alleen een deel van de spelers, mocht je dus bijvoorbeeld een IF kaartje hebben van Januzaj, die brons is, dan gaat die geen upgrade krijgen omdat Januzaj nu een zilveren kaart is geworden. Lees dus goed de spreadsheet door welke IF kaarten ook een upgrade hebben gekregen.

Ook een deel van de spelers die voorheen nog niet zeldzaam waren, waaronder Davy Klaassen (geüpgraded van 67 naar 74 algemeen) zijn vanaf nu ook zeldzaam geworden. EA Sports heeft ook nog in een tweet gezegd dat er nog meer Winter updates (weliswaar veel  minder als de upgrade die we nu ontvangen) aan het einde van deze maand krijgen.

Wil je de 70 upgrades in FUT 14 rustig teruglezen? Lees het hier in deze spreadsheet.

Bekijk hieronder spelers die een upgrade hebben gekregen in FUT 14.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014