FIFA 14

FUT 14 – Eerste winter update is beschikbaar

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

FUT14Winter

De transferdeadline van de winterse transfermarkt is nabij, en dus rolt EA Sports langzaam de eerste set winter transfers uit in FIFA Ultimate Team 14. EA Sports heeft een lijst vrijgegeven met alle gewijzigde kaarten in FUT 14. Er zijn 98 spelers uit pakjes verdwenen waaronder Clarence Seedorf, die definitief met voetballen is gestopt om vervolgens manager van AC Milan te worden. 679(!) spelers zijn verplaatst naar een andere club waaronder Juan Mata naar Man Utd, Keisuke Honda naar AC Milan en Nemanja Matić, die werd teruggekocht door Chelsea.

In de komende weken mogen we nog een update verwachten nadat de winterse transfermarkt (morgen is de laatste dag) gesloten is.

Om eventuele verwarring te voorkomen: De transfers gelden alleen voor nieuwe versies van de spelers die je vanaf vandaag in pakjes kunt vinden, spelers zullen dus geen update krijgen als je ze al in je team hebt zitten. 

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014