FIFA 14

Foto toont nieuw camera perspectief next-gen consoles

FIFA 14
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Op het EA forum is een foto opgedoken waarin het nieuwe camera perspectief op de next-gen consoles te zien is. Op onderstaande foto is te zien dat je een groot deel van het publiek ziet zitten. De menigte zal compleet anders zijn. Met dank aan het vermogen en de rekenkracht van de nieuwe consoles zal iedere persoon in het publiek in een 3D model worden afgebeeld. Hierdoor lijkt het alsof er écht mensen zitten in plaats van kartonknipsels.

fifa-14-nextgen

In de FIFA 14 preview van pocket-lint.com maakte de site bekend dat de fans ook een grote rol gaan spelen. Het publiek zal meer inbreng krijgen in het spel, doordat ze over een eigen kunstmatige intelligentie beschikken. Hierdoor zijn ze in staat om zowel positief als negatief te reageren op een wedstrijd. Zij maakten bekend dat ze het stadion zullen verlaten wanneer hun club achterstaat en het eind van de wedstrijd nadert. Dit kan dus zowel een negatief als een positief effect hebben. Wanneer jij voor staat kun je dankzij de next-gen`s dus het publiek van de tegenstander teleurgesteld het stadion zien verlaten. Echter kan dit dus ook gebeuren wanneer jij achter staat. Bekend is nog niet of de spelers daar zelf een boost van zullen krijgen, echter is het uiteraard al wel een hele goede verbetering en bovendien erg realistisch.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014