FIFA 14

FIFA Ultimate Team World Cup aangekondigd voor FIFA 14

FIFA 14
Bastiaan
@fifabenelux

Bastiaan van Mol is sinds 2014 het hoofd van de redactie op FIFA Benelux. Hij is daarbij verantwoordelijk voor alle content die op de homepagina verschijnt en te maken heeft met de FIFA-serie.

EA Sports komt met een nieuwe uitbreiding voor FIFA 14 waarmee het bekendste toernooi ter wereld gespeeld kan worden, het WK. Waar het eerst alleen mogelijk was door de speciale 2014 FIFA World Cup game te kopen komt EA Sports nu met het FIFA Ultimate Team World Cup. Deze uitbreiding kan vanaf donderdag 29 mei gratis gedownload worden voor alle versies van FIFA 14.

 

Deze nieuwe uitbreiding houd in dat er een speciale gamemode aan FUT wordt toegevoegd genaamd World Cup. Hierin kunnen spelers hun eigen team samenstellen met spelers uit de landen die ook naar het WK in Brazilië gaan. Tevens kunnen de tenues, clublogo’s, de officiële WK-bal en het Estadio do Marcana gekocht worden. Al deze items kunnen gekocht worden in de FUT store met behulp van de nieuwe WK-pakketten.

De chemistry van je team wordt ook een klein beetje aangepast. De nationaliteit speelt natuurlijk nog een grote rol, maar ook het continent waar het land bij hoort heeft zijn zegje. Zo zullen spelers uit Europa een sterkere connectie hebben als ze met elkaar spelen dan wanneer ze met iemand uit Amerika spelen.

FUT World Cup - Engeland

Als laatste verandering zullen er ook een aantal nieuwe offline en online toernooien komen. In deze toernooien zul je het WK gaan naspelen, eerst zal je door de groepsfase moeten komen alvorens je in de knock-out fase komt met als uiteindelijke doel: de beker omhoog houden in Rio.

 

FUT World Cup Toernooi Menu

Meer nieuws over deze uitbreiding van FIFA Ultimate Team zal in de komende dagen bekend worden gemaakt. Houd dus zeker de site goed in de gaten!

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014