FIFA 14

FIFA 14 Ultimate Team transfers – april update

FIFA 14
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Het is alweer een tijdje geleden, maar deze week is er weer een nieuwe lijst met FUT 14 transfers uitgekomen. Zo hebben we onder andere Alexandre Pato, die het Braziliaanse Corinthians verruilt voor competitiegenoot São Paulo. Jádson Rodrigues da Silva, beter bekend als Jadson, bewandeld de omgekeerde weg. De Nederlander Theo Janssen, die het seizoen begon bij Vitesse, heeft afgelopen maand bekend gemaakt per direct te stoppen met voetballen. De middenvelder herstelde niet voorspoedig van zijn blessure, waarna hij besloot zijn schoenen aan de wilg te hangen. Nieuwe kaarten van Theo Janssen zullen er dus niet meer op de markt van Ultimate Team verschijnen.

Zoals altijd zullen deze veranderingen alleen op de nieuwe kaarten verschijnen, de huidige kaarten zullen niet veranderen.

De volledige lijst is hier te zien.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014