FIFA 14

FIFA 14 Ulitmate Team meenemen naar Next Gen consoles.

FIFA 14
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

FIFA 14 maakt het dit jaar mogelijk voor de spelers om hun Ultimate Team ervaringen mee te nemen naar de Next Gen consoles, dat heeft EA Sports bekend gemaakt op de officiële eigen Twitter-pagina, EASportsFIFA. De fans zullen in staat zijn om hun volledige FIFA 14 Ultimate Team squads, toernooi trofeeën, niveau en zowel de in-game items als in-game geld coins over te zetten van hun Xbox 360 naar de Xbox One en van de Playstation 3 naar de Playstation 4.

Alle wijzigingen in je FIFA Ultimate Team zullen worden weerspiegeld door beide consoles (d.w.z. Xbox 360 en Xbox One), dus de fans zullen met hun team kunnen spelen op de beide consoles generaties. Gamers zullen ook een eenmalige kans krijgen om hun FIFA-coins te transfereren van zowel de Xbox 360 naar de Xbox One als de Playstation 3 naar de Playstation 4.

fut-next_gen-carryover

Ook zal FIFA 14 Ultimate Team binnen elk van de respectievelijke platformen (Xbox en Playstation) een gemeenschappelijke veiling markt delen, zodat fans kunnen genieten van een rijkere en diepere ervaring met de miljoenen andere spelers in de Ultimate Team wereld vanaf het moment dat de nieuwe consoles lanceren. Zoals in voorgaande jaren ook het geval was, is het ook dit jaar niet mogelijk om items mee te nemen van Ultimate Team in FIFA 13 naar Ultimate Team in FIFA 14.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014