FIFA 14

FIFA 14 steelbook cover

FIFA 14
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Zoals bekend komt FIFA 14 op 26 september uit voor de Playstation 3, Xbox 360 en PC, voor zowel Nederlands als België. Vandaag heeft Electronic Arts op hun Facebook-pagina een afbeelding vrij gegeven van de speciale steelbook cover van FIFA 14. Deze staat geheel in het teken van wereldvoetballer Lionel Messi. Zoals bekend werd hij voor de vierde keer wereldvoetballer van het jaar, dus logischerwijs staat hij ook op deze cover.

fifa14steelbook

FIFA-gamers die het spel reserveren zullen een beloning krijgen. Bekend was dat dit hieronder FIFA Ultimate Team pakketjes vielen. Een andere beloning is dus deze steelbook. Dat is een metalen hoesje voor je game, in tegenstelling tot de “normale” hoesjes die we gewend zijn voor DVD’s en games, speciaal gemaakt voor deze editie. Hiervoor moet je echter wel de Collector`s Edition reserveren, welke bij een select aantal winkels verkrijgbaar is. Dit speciale reserveringspakket bevat naast alle content van de Ultimate Team editie en een FIFA 14 Steelbook ook nog een exclusief ontworpen Special Edition Adidas® EA SPORTS glider-bal.

Voor meer informatie hierover kunnen jullie een kijkje nemen op onze site, bij een eerder door ons geschreven artikel. Hierin staat heel nauwkeurig verwerkt wat er bij alle speciale reserveringspakketten zit en tot wanneer je dit kunt reserveren. Klik op de volgende link op op de pagina uit te komen: FIFA 14 komt op 26 september uit in Nederland en België.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014