FIFA 14

FIFA 14 Next gen 1080p60

FIFA 14
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Het zal wellicht niet als een verrassing komen. In een recent artikel van Eurogamer over de Xbox One valt te lezen dat FIFA 14 op de Next Gen consoles op 1080p resolutie zal draaien met 60 frames per seconde. Op de huidige generatie consoles was dit 720p.

In het artikel valt verder te lezen dat een van de meest opvallende wijzigingen het 3D publiek dat de tribunes bevolkt betreft. Verder vallen na het scoren van een goal de details op de gezichten van de spelers.

Recent werd ook bevestigd dat we te maken krijgen met “continuous play”, waar in FIFA 13 bij een vrije trap of een corner de spelers plotseling een andere positie leken in te nemen, zullen de spelers in FIFA 14 blijven bewegen en zo hun plek voor de dode spelsituatie innemen.

  • AFCABOER13

    Mooi, hier zat ik op te wachten!

  • kevanovic99

    Goed geld dat continuous play ook voor ps3

  • Hagger

    Dit zijn allemaal plus punten. Ze luisteren dus wel naar hun klanten, goed om te zien.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014