FIFA 14

FIFA 14 demo mod uitgebracht voor Moddingway (alleen voor PC)

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

De bekende moddingsite Moddingway heeft vandaag een FIFA 14 demo mod uitgebracht op hun site. Deze is echter alleen te downloaden voor de PC versie van de demo.

FIFA_14_demo_patch

 

Het betreft een patch van 23 nieuwe volledige teams met o.a. Arsenal, Bayern München, Real Madrid, Manchester United, Fenerbahce en Ajax, welke eerder niet mee te spelen was. De ratings van de spelers zijn waarschijnlijk uit de database van FIFA 14 Ultimate Team overgenomen. Voor wie Fenerbahce opgemerkt heeft in de lijst, Fenerbahce en de Turkse Competitie komen hoogst waarschijnlijk niet in de officiële uitgave van FIFA 14.

De patch is erg simpel te installeren.  Na het downloaden van de patch pak je hem uit in de FIFA 14 demo map (Program Files/Origin Games/FIFA 14 demo). Als je gevraagd wordt om bestanden te overschrijven, klik je op ja. De patch is hier te downloaden.

Mocht je problemen hebben met installeren, stel dan gerust je vraag op ons forum.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014