FIFA 14

Update: FIFA 14 demo te downloaden voor PC, PS3 & Xbox 360

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Update: Een gemakkelijke pagina die je via je PC de demo op PC, PS3 en Xbox 360 laat downloaden.

Update: Europese FIFA-spelers op de Playstation 3 hebben geluk, want ook zij kunnen vanaf nu aan de slag met de demo van FIFA 14!

Update: Nadat eerder vandaag de demo al te downloaden was op de PC, is deze nu, na wat vertraging, toch te downloaden voor Xbox 360 gebruikers.  De demo is via de marketplace te downloaden, of via deze link.

Update: De eerste patch voor de PC demo is al uit. Door dit bestand te downloaden en in de map “ProgramFiles/OriginGames/FIFA14Demo” te zetten, verleng je de speelduur van een helft van drie naar zes minuten.

Update: Volgens deze tweet van Rob Hodson, Community Manager van FIFA, is het mogelijk dat Playstation 3 gebruikers vanavond rond 18:00 Nederlandse tijd de demo al kunnen downloaden. Eerst zou dit pas morgen mogelijk zijn.

Update: Rond 5 uur vanochtend was het al mogelijk om via Origin de FIFA 14 demo te downloaden voor PC. Om deze te downloaden ga je naar “Winkel”, “Demo’s” en daar staat de FIFA 14 demo tussen, of je zoekt natuurlijk gewoon naar “FIFA 14 demo”. Een andere manier is om naar deze site te gaan en daar op “Probeer FIFA 14-Demo voor je hem koopt”. Hierdoor zal Origin starten en kan je de demo downloaden.

Wat vind jij van de demo? Laat het ons hier weten!

Het is bijna zover, het moment waar bijna iedere FIFA-speler jaarlijks naar uitkijkt, het moment dat de demo van de nieuwe FIFA te downloaden is. FIFA 14 is een speciale editie in de reeks, aangezien de game ook zal verschijnen op de nieuwe generatie consoles, namelijk de Playstation 4 en Xbox One. Echter is het deze week nog de huidige generatie consoles die in de spotlights zal staan met de game van EA, met het verschijnen van de demo van FIFA 14. Het verschillen van data van verschijnen van de demo heeft alles te maken met de dag waarop de Xbox Games Store en Playstation Store worden voorzien van nieuwe items.

fifa14_pc_clearance_wm

Data en tijden:

  • PC: Demo wordt verwacht op dinsdag 10 september rond  10:30 uur.
  • Xbox 360: Demo wordt verwacht op dinsdag 10 september rond 15:00 uur.
  • Playstation 3: Demo wordt in de Europese Store verwacht op woensdag 11 september rond 18:00 uur. Beschik je echter over een Amerikaans Playstation account dan kan je via de Amerikaanse Store de demo dinsdagavond rond 20:30 uur verwachten.
  • Teams: Borussia Dortmund, FC Barcelona, New York Redbulls, Boca Juniors, AC Milan, Manchester City, PSG en Tottenham Hotspur
  • Speelbaar stadion: Camp Nou
  • Speelduur per helft: 3 minuten
  • Commentaar: Engels

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014