FIFA 14

FC Barcelona officiële partner van EA Sports

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Dat Camp Nou na een jaar afwezigheid terugkeert in FIFA 14, was al eerder bekend gemaakt, maar EA heeft besloten nog een stapje verder te gaan en heeft een driejarige deal gesloten FC Barcelona. Eerder sloot EA al gelijke deals met Manchester City, AC Milan, Olympique Lyon, Borusssia Dortmund, Paris Saint Germain en Tottenham Hotspur. Net als deze clubs krijg Barcelona nu wat extra’s, zoals het feit dat er nu 17 levensechte modellen, van onder andere Xavi, Cesc Fabregas en Andres Iniesta, in het spel zitten. Ook gaat Camp Nou extra uitgelicht worden en staat superspits Lionel Messi op de cover. Bij deze bekendmaking werden ook nog een Next Gen screenshot en filmpje vrijgegeven, welke verder in dit artikel te bekijken zijn

fifa14_xboxone_ps4_fcbarcelona_celebration_wm

Ook buiten het spel om gaan er nog vele activiteiten georganiseerd worden om de samenwerking aan te tonen. Zo gaat Barcelona een heus FIFA-toernooi organiseren binnen de eigen selectie en bij sommige thuiswedstrijden van de Spaans kampioen zal er een EA Sports Dugout zijn, waar je verschillende EA Sports spellen kan spelen.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014