FIFA 14

Elfde batch zomertransfers beschikbaar in FUT 14

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Alweer heeft EA Sports een batch zomertransfers vrijgegeven in FIFA Ultimate Team 14, deze 11e batch bevat iets minder opvallende transfers dan batch 10. Er zitten toch enkele bekende spelers in zoals Kaká, die verhuurd is aan São Paulo, omdat zijn huidige club Orlando City pas in het voorjaar met de Major League Soccer competitie kan beginnen. Ook Júlio César is terug bij zijn huidige club de Queens Park Rangers, nadat hij werd verhuurd aan Toronto FC.

De nieuwe transferkaarten van Kaká, Júlio César en Walter Samuel in Ultimate Team 14.

De nieuwe transferkaarten van Kaká, Júlio César en Walter Samuel in Ultimate Team 14.

Verder is Bojan Krkić van een huurperiode bij Ajax(onder FC Barcelona) definitief naar Stoke City FC gegaan om daar zijn geluk te beproeven. Tot slot is Walter Samuel, de centrale verdediger die sinds 2005 bij Internationale heeft gespeeld naar FC Basel gegaan.

De hele lijst met transfers kan hier bekeken worden. Heb je een transfer gemist? Bekijk dan ook de eerstetweedederdevierde,vijfde,zesdezevende, achtste,negende en tiende batches die de afgelopen weken al zijn doorgevoerd.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014