FIFA 14

Eerste zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Enkele dagen geleden schreven wij dat EA deze week zou starten met het doorvoeren van de eerste zomertransfers voor FIFA 14 Ultimate Team. In deze eerste zogenoemde batch zijn onder andere de transfer van Nemanja Vidić naar Internazionale, Cesc Fàbregas naar Chelsea en FC Bayern München aanwinst Robert Lewandowski doorgevoerd. De Belgische doelman Thibaut Courtois is teruggekeerd naar Chelsea, nadat hij afgelopen jaren veel indruk maakte bij Atlético Madrid op huurbasis. Ook de transfers van de broertjes De Jong zijn doorgevoerd. Oudste broer Siem tekende recentelijk voor Newcastle United, terwijl Luuk de Jong na een periode in het buitenland dit seizoen aan de slag gaat bij PSV. Bekijk de volledige lijst om te zien welke transfers nog meer zijn doorgevoerd.

FUT-14-Summer-Transfers-Batch-1-July-23rd-2014

Binnenkort zullen meer transfers worden doorgevoerd in FIFA 14 Ultimate Team, maar wanneer dit precies zal zijn is nog niet bekend.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014