FIFA 14

EA Sports verlengt partnership met Aston Villa

Het is al een tijdje stil rond partnerships tussen EA Sports en voetbalclubs, maar vandaag meldde Aston Villa op hun officiële site dat de partnership tussen hen en EA Sports met twee jaar is verlengd. Lees het hele verhaal voor meer details.

EA_Sports_Aston_Villa_Deal

 

Dan Holman, Product Marketeer bij EA Sports, zei hierover het volgende: “We zijn verheugd dat we het partnerschap met Aston Villa hebben kunnen verlengen met twee jaar. Villa fans zijn er fanatiek en we vinden het geweldig om samen te werken met de club om zo in contact met hen te komen. Er zijn dit seizoen weer enkele leuke initiatieven voor de fans en we kijken uit naar een fantastisch seizoen”.

Om de nieuwe samenwerking te vieren, kunnen fans een speciale wallpaper (hier boven afgebeeld) downloaden, met daarop de spelers Christian Benteke, Gabby Agbonlahor, Ciaran Clark en Fabian Delph. Ook is er een speciale Aston Villa cover te downloaden wanneer FIFA 14 uit is. Hier staan drie spelers van Villa op, maar welke dat zijn is onbekend. Ook is over eventuele face scans nog niks gezegd.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014