FIFA 14

EA: “FIFA 14 op Next-Gen consoles”

FIFA 14
@fifabenelux

Electronic Arts heeft bevestigd dat de opvolger van FIFA 13 bespeelbaar zal zijn op de volgende generatie consoles. Afgelopen week gaf EA een conferentie waarin het een en ander al bekend werd gemaakt. De Playstation 4 (die eind dit jaar uitkomt) en de nieuwe Xbox (welke later dit jaar zeer waarschijnlijk wordt aangekondigd) vallen onder de zogenoemde ‘Next-Gen’ consoles.

Voor de gamer die FIFA gewoon op de huidige generatie consoles wilt blijven spelen is er geen vuiltje aan de lucht, FIFA 14 zal namelijk ook gewoon op de huidige generatie consoles bespeelbaar zijn. Ook de PC-versie zal vanzelfsprekend blijven bestaan.

Op de conferentie kwam niet alleen nieuws over FIFA naar buiten. Ook de populaire shooter Battlefield kwam aan bod. De realistische First Person Shooter zal eveneens uitkomen op de Next-Gen consoles, echter is het nog niet bekend of Battlefield te spelen zal zijn op de huidige PS3 en Xbox 360. EA verwacht dat de nieuwe consoles zo’n acht à tien keer sterker zijn dan de huidige consoles.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014