FIFA 14

“Demo FIFA 14 komt op 9 september en Jupiler League in FIFA 15”

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Op 9 september komt de FIFA 14 demo, althans dat blijkt uit een uitgelekte afbeelding uit een artikel van het tijdschrift Voetbal International. Ook is onder andere te lezen dat Electronic Arts aan het onderhandelen is met de KNVB om een licentie te strikken voor de Jupiler League.

De demo zal hoogstwaarschijnlijk op 9 september uitkomen, omdat de datum overeenkomt met die van de afgelopen FIFA demo’s. Zo kwam de FIFA 13 demo op 11 september 2012 uit. Ook krijgt de PSN Store wekelijks op woensdag een update dus vandaar dat het maandag al vrijgegeven wordt, dus het zou allemaal kunnen kloppen.

Electronic Arts heeft echter nog niets erover bevestigd en heeft aangegeven tegen Gamer.nl dat ze nog geen officiële aankondigingen hebben gedaan over het verschijnen van een demo, ook zouden ze contact hebben opgenomen met VI zelf, waarvan we nog niets weten. Maar mocht de eerdergenoemde artikel echt kloppen waar we vanuit gaan, dan zullen we de Jupiler League in FIFA 15 zien.

En tot slot staat er in het artikel dat Evert ten Napel en Youri Mulder terugkeren als commentatoren in FIFA 14. Neem dit uiteraard met een korreltje zout, maar dit zou zomaar eens officieel kunnen zijn. Het is in ieder geval duidelijk dat EA bezig is veel licenties te bemachtigen.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014