FIFA 14

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

FIFA 14
Kalax03
@fifabenelux

Van augustus 2013 tot april 2015 was Kalax03 één van de verantwoordelijken voor het posten van nieuws op FIFA Benelux. Door kort op het nieuws te zitten was hij altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de FIFA-game.

Na een zenuwslopende transferdeadline-dag afgelopen maandag, met onder andere een paar opmerkelijke transfers, heeft EA Sports hoogstwaarschijnlijk de laatste batch met zomertransfers in FIFA Ultimate Team 14 doorgevoerd. Radamel Falcao heeft vriend en vijand verrast door op huurbasis naar Manchester United te vertrekken. De AS Monaco speler die lang geblesseerd was kon kiezen uit tal van clubs die aan het Champions League toernooi meedoen, maar omdat Real Madrid hem niet wou aantrekken, is Manchester United zijn keuze geworden. Verder is Alvaro Negredo op huurbasis naar Valencia gegaan met optie tot een permanente deal, de 29-jarige aanvaller heeft niet aan scoren kunnen toekomen in de laatste 16 wedstrijden. Opmerkelijk is dat hij pas 1 seizoen achter de rug heeft bij Manchester City nadat hij overkwam van Sevilla.

 

thumb 1

De nieuwe transferkaarten van Danny Welbeck, Radamel Falcao en Alvaro Negredo in Ultimate Team 14.

Nog een speler die is vertrokken uit Manchester is Shinji Kagawa, de Japanner heeft gekozen voor een terugkeer naar zijn voormalige club Borussia Dortmund en is herenigd met Jürgen Klopp. Het blijft hier niet bij want ook Javier ‘Chicharito’ Hernández is tevens ook vertrokken uit Manchester en is verhuurd aan Real Madrid, die een ‘supersub’ zien in de Mexicaan die tevens geen uitzicht had op een basisplek in het elftal van Louis van Gaal. Nog een aanvaller die Manchester United mocht verlaten is Danny Welbeck, hij mocht voor 20 miljoen een omstreden transfer naar Arsenal maken. Hij zou de blessure van Olivier Giroud moeten opvangen, die in 2014 vrijwel niet meer in actie komt. We ronden dit gedeelte af  met de komst van Daley Blind, hij heeft besloten Ajax te verlaten voor United, hij is de negende Nederlander in het shirt van United.

thumb 2

De nieuwe transferkaarten van Fernando Torres, Chicharito en Alessio Cerci in Ultimate Team 14.

De Italiaan Alessio Cerci die zelf aangaf interesse te hebben uit vele clubs, heeft uiteindelijk gekozen voor Atlético Madrid. Tot slot heeft Fernando Torres Chelsea verlaten door twee jaar op huurbasis naar AC Milan te gaan, de Spanjaard heeft zijn oude vorm van zijn periode bij Liverpool nooit mee kunnen nemen naar Chelsea en moet de vervanger Mario Balotelli worden, die naar Liverpool is gegaan. 

Een overzicht met alle recente transfers in FUT 14 kan hier bekeken worden. De afgelopen weken zijn er al meerdere batches doorgevoerd in FUT 14, een overzicht met de artikelen over deze batches kan hier bekeken worden.

 

 

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

FUT Team of the Week – Week 47

Jordi27 augustus 2014