FIFA 14

Cover FIFA 14 onthuld

FIFA 14
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Gisteren heeft EA Sports via Facebook en Twitter de wereldwijde cover van FIFA 14 vrijgegeven. Deze cover is globaal, gezien er in verschillende landen waarschijnlijk nog één of twee andere spelers bij komen te staan. Dat Lionel Messi, de sterspeler van FC Barcelona, erop komt is in ieder geval zeker.

coverfifa14
Dat Messi, die dit jaar voor maar liefst de vierde maal achter elkaar, hetgeen nog nooit vertoond is, de Gouden Bal wist te veroveren, op de cover verschijnt is logisch, aangezien de Argentijn een contract heeft met EA Sports.

In verschillende landen nog twee spelers bij zullen komen. Een goed voorbeeld hiervan is in Mexico. Twee dagen geleden kwam FIFA Soccer Blog met het nieuws naar buiten dat Mexico hun cover vandaag in eigen land zal onthullen. Hierop zullen drie spelers verschijnen. Volgens Medio Tiempo zullen dit Lionel Messi, een bekende Mexicaanse voetballer en nog een wereldvoetballer van formaat bedragen. Wie de Mexicaanse voetballer zal worden is nog niet bekend, evenals de derde wereldvoetballer. In de wandelgangen wordt Andrés Guardado, de vleugelspeler van Valencia, veel genoemd. Echter worden ook bekende voetballers als Javier Hernández (Manchester United), Giovanni dos Santos (Real Mallorca) en Carlos Vela (Real Sociedad) veel genoemd.

Of deze cover ook gebruikt zal worden voor de Playstation 4 en Xbox One versie is nog niet bekend.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014