FIFA 14

Carrière Modus: Nieuw filmpje legt Global Transfer Network uit

FIFA 14
@fifabenelux

Terwijl EA Sports dit jaar groot uitpakt met Ultimate Team is rond de nieuwe features van de carrière-mode behoorlijk stil geweest. Vandaag zijn er echter nieuwe beelden uitgekomen en deze focussen op het nieuwe Global Transfer Network, wat in het kort inhoud dat je spelers hun ratings niet meer kan zien, maar dat je door ze te scouten toch langzaam achter hun waarde kunt komen. Dit wordt in de video duidelijk laten zien. Zo blijven bijvoorbeeld enkele van Stephan El Shaarawy’s ratings vraagtekens, maar door meer te scouten zullen deze langzamerhand zichtbaar worden.

In de video is ook een nieuw feature te zien: je kunt nu sorteren op contractduur. Zo kun je snel kijken welke spelers nog maar een éénjarig contract hebben, wat ze vanzelfsprekend veel goedkoper maakt. De video lijkt ook veel te focussen op de trainer die langs de kant staat, wat meer opties voor het aanpassen van je manager kan indiceren. Dit is echter slechts puur speculatie.

Lees meer over de Carrière Modus van FIFA 14 in het artikel wat FIFA Benelux hier recentelijk over schreef. Later vandaag gaat EA Sports vermoedelijk nog meer Carrière-beelden laten zien, dus blijf FIFA Benelux in de gaten houden.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014