FIFA 14

Bepaal de FUT Team of the Season spelers

FIFA 14
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA Sports voegt jaarlijks aan het einde van het seizoen Team of the Season spelers toe aan Ultimate Team, ook dit jaar wordt die traditie voortgezet. Dit jaar krijgen FUT-spelers de kans om te bepalen wie worden toegevoegd aan het Team of the Season team waarin de meest consistente spelers van het huidige seizoen zitten. In dit team zitten de spelers die het hele seizoen goed gepresteerd hebben, maar nog geen In Form in FUT gehad hebben in FIFA 14.

Op het EA-forum zijn topics aangemaakt waarin de gouden, zilveren en bronzen spelers kunnen worden aangemerkt voor een plekje in de ploeg. De deadline is vastgesteld op 15 april, dus wees er snel bij als jij je stem wilt laten gelden.

Meer in FIFA 14

FUT Team of the Week – Week 49

Bastiaan10 september 2014

FUT Team of the Week – Week 48

Bastiaan3 september 2014

Deadline-dag batch zomertransfers doorgevoerd in FUT 14

Kalax033 september 2014