FIFA 13

Waar te koop?

FIFA 13
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De grote vraag op dit moment voor alle FIFA fans in Nederland en België: Waar is FIFA 13 te koop? Op ons forum is het topic over deze vraag bijna 60.000 keer bekeken. Op het drukste moment rond 15.00 had FIFA Benelux 848 gebruikers op het forum. Het record van vorig jaar met 637 gebruikers tegelijkertijd op het forum werd daarmee ruim verbroken.

Voor zover wij kunnen nagaan is FIFA 13 momenteel nergens in Nederland of België te verkrijgen. Er zijn enkele winkels die de game toch verkocht hebben, deze zijn inmiddels door hun hoofdkwartier op de vingers getikt.

De meeste grote winkelketens geven via hun Social Media kanalen aan dat de game pas donderdag 27 september om 10.00 verkrijgbaar zal zijn. Enkele winkels hebben aangegeven in de nacht van woensdag op donderdag een speciale nacht opening te houden, FIFA 13 zal dan om middernacht voor het eerst over de toonbank gaan.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013