FIFA 13

Video: Transfers in Carrière mode FIFA 13

FIFA 13
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

September is begonnen, dat betekent dat we niet lang meer hoeven te wachten op FIFA 13. In een nieuwe video legt producer Santiago Jaramillo uit over het vernieuwde transfersysteem van de Carrière mode in FIFA 13, waar dit jaar veel aan is verbeterd ten opzichte van FIFA 12. Zo is er op verzoek van de community een mogelijkheid gekomen dat je in een bod een speler aanbieden, zowel als ruil en als ruil met een transferbedrag.  Ontvang je een bod op één van jouw spelers, maar vind je deze nog te laag, dan is er de mogelijkheid om zelf een tegenbod te doen waarbij je zelf het bedrag bepaalt. Dit tegenbod kan ervoor zorgen dat de club het accepteert waarbij de speler dus afscheid neemt van jouw club, of dat de club niet hoger wilde bieden dan in eerste instantie het geval was, waardoor de speler in bezit blijft van het team waar jij de leiding hebt.

 • kevinlovefifa

  GEWELDIG

 • matteo99

  Geweldige verbeteringen, vooral met die ruil vind ik een leuke toevoeging!

 • JensArsenal

  Ik ben blij met deze toevoegen, zeker met het ruilen van spelers, maar ik hoop toch niet dat ze nog steeds niet aan de clubs hebben gedaan die spelers proberen binnen te halen.

  In het filmpje doet Sevilla een bod op Hart, Chelsea een bod op The Ox en Wolfsburg een bod op Clichy. Allemaal verschrikkelijk onrealistisch…

 • AFCABOER13

  Wel vet alleen 1 ding is wel vervelend aan deze trailer:
  Het is helemaal in het Engels en snap ik het niet helemaal

  @JensArsenal: Je hebt gelijk, Hart gaat toch nooit naar Sevilla.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013