FIFA 13

Onzichtbare bal

FIFA 13
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Via onder andere twitter hoorden we de afgelopen dagen geruchten over wedstrijden met een onzichtbare bal. Volgens onze collega’s van fifasoccerblog.com gebeurd dit met name bij de Online Seasons. Volgens andere mensen gebeurd dit offline ook.

EA heeft inmiddels aangegeven dat ze op de hoogte zijn van het probleem en aan een oplossing werken. Tot die tijd raden ze aan om FIFA 13 opnieuw op te starten en de Match Update te verwijderen en opnieuw te installeren.

Volgens fifasoccerblog.com is er een gemakkelijkere oplossing. Ga naar Customise FIFA > Settings > Game Settings en wijzig daar de bal in alles behalve de standaard bal.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013