FIFA 13

Nederlandstalige FIFA 13 reviews

FIFA 13
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

Over een kleine week ligt FIFA 13 in de winkels, morgen is de game voor de Season Ticket houders al te downloaden.

Als je nu nog niet weet of je FIFA 13 gaat kopen, dan kunnen de door ons verzamelde Nederlandse FIFA 13 reviews je wellicht helpen met het maken van je beslissing.

InsideGamer – 9.5/10 – “We snappen waarom Messi dit jaar op de cover staat, alleen ’s werelds beste voetballer van ’s werelds beste team is ’s werelds beste voetbalgame waardig.

Gamer – 8.5 / 10 – “FIFA 13 is sterk doorgeëvolueerd en daarmee een van de meest indrukwekkende voetbalgames van de afgelopen jaren.

XGN – 8.8 / 10 – “Dit allemaal zorgt ervoor dat FIFA 13 alsnog met verve de koning der voetbalgames blijft, waarvoor hulde.

InTheGame – 9.25 / 10 – “Online, offline, de toevoeging van Skill Games en verbeteringen in balbehandeling, A.I. en realisme, maken FIFA 13 een verplichte aankoop voor iedereen die voetbal een warm hart toedraagt.

PC Only – 8 /10 – “EA levert met FIFA 13 weer een FIFA af die aardige verbeteringen doorvoert. Door met name de First Touch Control is FIFA 13 veel dynamischer dan de voorgaande delen.

Gamekingsnvt – “Het is voetballen geblazen, want EA heeft een nieuw deeltje van FIFA voor je klaar liggen en het belooft wat anders te spelen dan FIFA 12. Hoewel er wordt geklaagd dat FIFA 13 eigenlijk downloadable content hoort te zijn, gaan Skate en JJ eens even kijken of dat wel echt zo is.

Mocht je meer Nederlandse reviews vinden, laat het ons dan weten zodat we het lijstje compleet kunnen maken.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013