FIFA 13

ModdingWay Mod versie 1.8.4 uitgebracht

FIFA 13
@fifabenelux

ModdingWay, de bekende modding site die al jaren mods uitbrengt voor zowel FIFA als Pro Evolution Soccer, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een gigantische FIFA 13 update. De 1.8.4 update van deze patch, die enkel op de computer te gebruiken is, bevat onder andere zes nieuwe clubteams en maar liefst 23 nieuwe nationale teams. Ook brengt de patch Camp Nou terug in FIFA en brengt het de Aziatische versie van het EK, de AFC Asian Cup, naar jouw carrière.

ModdingWay Mod Asian Cup

De ModdingWay Mod v.1.8.4 bevat de volgende nieuwe items:

  • Zes nieuwe clubteams die in Rest van de Wereld worden geplaatst: FC Videoton (Hongarije), APOEL Nicosia (Cyprus), Slavia Praag (Tsjechië), Ferencvaros (Hongarije), Aris Limassol(Cyprus) en Universidad Católica (Chili).
  • 23 nationale teams worden toegevoegd: Malta, China, Saudi-Arabië, Qatar, Oezbekistan, Canada, Trinidad & Tobago, Verenigde Arabische Emiraten, Moldavië, Libanon, Faeröer Eilanden, Irak, Guatemala, Georgië, Oman, Bahrein, Armenië, Azerbeidzjan, Thailand, Indonesië, Noord-Korea, Macedonië en Costa Rica.
  • Het Aziatische EK, de AFC Asian Cup, is speelbaar in zowel carrière- als toernooi-modus en de bal die daar gebruikt word, de Nike T90 Tracer.
  • Camp Nou word toegevoegd in zowel de Champions League als in de Europa League
  • Vijf nieuwe shirts: Het derde tenue van Parma, een alternatief tenue van Lazio Roma, het derde tenue van Manchester United, het jubileumshirt van Inter Milan en het derde shirt van Engelse promovendus Cardiff City.
  • Ook voegt deze update vele faces toe

Een volledige lijst van alle features kun je vinden op de forums van ModdingWay.

Download de ModdingWay Mod v.1.8.4.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013