FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

FIFA 13
Alex
@fifabenelux

De bekende modsite Moddingway heeft vandaag een update uitgebracht voor de populaire FIFA 13 mod. Zo zijn een groot aantal transfers doorgevoerd, een groot aantal nieuwe shirts toegevoegd en zijn er nu ook belachelijk veel extra faces beschikbaar. Voor de gehele lijst aan updates en hoe je deze geweldige update kan downloaden vind je door verder te lezen.

big big

Hoe te installeren:
LET OP:
*Maak voor je een patch installeert altijd een back-up van de folder FIFA13 op de locatie ProgramFiles/OriginGames! Je bent sowieso al je carrières kwijt.

Deze patch werkt alleen als je ook de vorige versies (5) hebt gedownload. De links vind je in de beschrijving van de patch.
– Elk van deze patches moet je downloaden, en vervolgens uitpakken met winrar (gratis te downloaden).

– Hierna kopieer je list, ModdingWayInstaller, FIFA13 MWM Selector en de folder Game uit de eerste patch naar de locatie Program Files/Origin Games/FIFA 13. Hierbij moet je uiteraard overschrijven kiezen als de pc dat vraagt.

– Vervolgens dubbelklik je op ModdingWayInstaller, waarna je wacht tot de patch geïnstalleerd is.

– Dit blijf je herhalen tot je zo alle patches geïnstalleerd hebt, waarna je de selector opent. Hierin kies je bij select database voor optie 5.0 (5.0 – gameplayzed zorgt voor de nieuwe gameplay), en klik je vervolgens op Apply Database. Daarna klik je links bovenaan op Load Players, en daarna rechts in het midden (oranje vak) op Save Changes.

In de update zit onder andere:
-Alle transfers in de Premier League, Ligue 1, Liga BBVA, Serie A en Bundesliga tot nu toe zijn doorgevoerd
– 50% van de transfers in de Eredivise, Russische Premier League en de Liga Zon Sagres zijn doorgevoerd
– Als je de Europa League wint, plaats je je nu automatisch voor de Champions League
– Bijna alle grote teams hebben het truitje voor het seizoen 13/14 gekregen. Ook hebben een aantal teams een nieuw logo.
– Zeer veel spelers hebben een face gekregen, waaronder Wilfried Bony, Wilfred Zaha en Marco van Ginkel. Ook zijn onder andere de faces van Danny Welbeck, Alexander Buttner en Neymar verbeterd.
– Een aanpassing aan de database, waardoor spelers veel meer reageren op bepaalde vaardigheden, zoals meer dieptepassen geven of hardere tackles gaan uitvoeren.

Voor de volledige en gedetailleerde lijst aan toevoegingen kan je hier kijken. Het downloaden en installeren is volledig op eigen risico.

Meer in FIFA 13

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013

Recente FIFA 13 PC downloads op een rijtje

Alex1 juli 2013