FIFA 13

[GC12] Volg live de persconferentie van EA

FIFA 13
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Nog slechts één dag en dan gaat de grootste gamebeurs van Europa, de GamesCom in Keulen, van start. Veel game-producenten zien de GamesCom als ideale mogelijkheid om haar games te promoten, zo ook Electronic Arts. EA, producent van onder meer FIFA 13 en Battlefield 3, is ook van de partij en zal hierbij een speciale persconferentie geven. Morgen, dinsdag, om 16:00 zal live deze persconferentie van EA te volgen zijn, wat zeker de moeite waard zal zijn; EA Sports kondigde namelijk eerder vandaag aan morgen nog een grote aankondiging in petto te hebben voor FIFA 13. Volg de persconferentie via deze of deze link, om zeker te zijn dat je niks van het spektakel mist.

Zoals we eerder bekend maakte zal ook FIFA Benelux afreizen naar Keulen om FIFA 13 onder de loep te nemen. Heb jij nog vragen over FIFA 13, dan kun je deze vragen kwijt in het artikel wat hiervoor bestemt is.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013