FIFA 13

[GC12] FIFA Benelux naar GamesCom

FIFA 13
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Nog anderhalve maand en dan is het eindelijk zover, FIFA 13 is vanaf dat moment verkrijgbaar in de Benelux. In de voorbije maanden heb je op FIFA Benelux veel nieuws kunnen lezen over de game, maar kreeg de crew tot op heden slechts één mogelijkheid om de game te testen. Daar komt echter verandering in, FIFA Benelux zal namelijk tijdens de GamesCom, de grootste Europese gamebeurs, FIFA 13 eens flink aan de tand voelen.

Hoewel wij uiteraard met een impressie terugkomen uit Keulen bieden we de mogelijkheid aan de bezoekers vragen te stellen over de game. Na ons bezoek aan de GamesCom zullen wij de beste vragen uitkiezen en beantwoorden, echter is het enkel mogelijk om vragen te stellen over de gameplay, omdat wij onvoldoende tijd hebben om elke gamemode te testen. Heb jij dus een vraag over de gameplay van FIFA 13? Laat hieronder of in dit topic je vragen achter!

 

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013