FIFA 13

[GC12] FIFA 13 GamesCom trailer

FIFA 13
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Nog voor de start van de persconferentie heeft EA Sports een nieuwe trailer van FIFA 13 naar buiten gebracht. In de trailer zien we onder andere de nieuwe gameplay-vernieuwingen van FIFA 13 terug. Uiteraard ontbreekt ook coverstar Lionel Messi niet in de video.

Volg later vandaag ook de persconferentie van EA op de GamesCom, hoe je dat kunt doen lees je in ons artikel.

 • Enrique

  Ik zag in dat filmpje gekleurde doelnetten voor Juventus en Borussia Dortmund, zou Ajax dan ook gekleurde doelnetten hebben zoals in het echt?

 • Hagger

  Kan nu al niet meer wachten.
  Wat een mooie kwaliteit.
  Heb er zin in!

 • EasyAsCanBe

  Enrique tuurlijk niet.. Zoals je zelf zegt het zijn europese grootmachten! Ajax is europa league topper (of zou het toch moeten zijn)

  • Enrique

   Ja dat klopt, maar ik bedoelde dat Ajax een eigen stadion heeft, dus daarom misschien ook gekleurde doelnetten zou hebben..

   Ik vind dit wel een hele leuke wending aan het spelletje, draagt bij tot het realisme, Fifa, good job:)

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013