FIFA 13

FIFMate – Informatie over spelers in FIFA via app

FIFA 13
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Vandaag geen nieuws over FIFA 14 op FIFA Benelux, maar de aandacht voor een mobiele applicatie. Deze app, FIFMate genaamd, voorziet FIFA-spelers informatie van alle spelers die in FIFA 13 zitten. Hierbij is onder andere te zien wat de potentie, de hoogst mogelijke rating voor een speler in de carrière modus, is van de spelers. De applicatie is momenteel in ontwikkeling voor zowel iOS als Android apparaten.

mzl.hmncexzb.320x480-75  mzl.pnmdpnbv.320x480-75  mzl.wmhmhjou.320x480-75

FIFMate is een scouting systeem voor de FIFA-serie. Het biedt de mogelijk om spelers op te zoeken waarvan je graag meer wilt weten. Je kan zoeken op naam, land, club, mogelijkheden, leeftijd, positie en individuele eigenschappen (Sprintsnelheid, afwerking, onderscheppen, etc). FIFMate biedt ook volledige speler pagina`s die de groei en de speler informatie, alsmede vaardigheidsmoves en “work rates” weergeven. Gebruikers kunnen makkelijk spelers opzoeken en deze blijven volgen door ze toe te voegen aan hun shortlist binnen de app”

De applicatie, ontwikkeld door Colton Gyulay, is gratis te downloaden in iTunes. Hij is enkel nog beschikbaar voor de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3de generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Vereist iOS 5.1 of nieuwer. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5. Voor Android apparaten moet hij nog uit komen.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013