FIFA 13

FIFA13 toernooien december en januari

FIFA 13
Chris
@fifabenelux

Chris van Deuren runt al sinds 1998 de FIFA Benelux site. Sinds dat jaar is Chris al bezig met het schrijven van artikelen omtrent de FIFA-serie, vele events in zowel binnen- als buitenland werden bezocht om de community te voorzien van het laatste nieuws en indrukken van speelsessies. Chris is verantwoordelijk voor de technische en inhoudelijke aspecten van FIFA Benelux

De komende tijd verwachten we weer een behoorlijk aantal nieuwe offline FIFA 13 toernooien. De op dit moment bij ons bekende toernooien hebben we op een rijtje gezet.

1 december – Almere (Social Gaming Events)
In de Nieuwe Biblitoheek in Almere Stad is op 1 december het eerste FIFA 13 toernooi van Social Gaming Events. Ook op 22 december en 26 januari staat een toernooi gepland. Kosten voor inschrijving bedragen 20 euro. Inschrijven kan op socialgamingevents.nl.

16 december – Amsterdam (FIFALive)
Grand Cafe Frankendael is op zondag 16 december het decor van het eerste FIFALive FIFA13 toernooi. Gespeeld wordt er op de PS3. Inschrijven kost 15 euro, er is plaats voor 120 personen. Inschijven kan op fifalive.nl.

16 december – Sliedrecht (MarsGameEvents)
MarsGameEvents organiseert op zondag 16 december haar 3e FIFA13 toernooi in Sliedrecht. Inschrijfgeld bedraagt 20 euro. Het toernooi zal worden gehouden in Cafe Havana in Sliedrecht. Inschrijven kan op marsgamevents.nl.

13 januari – Veghel (Fifa Wittehemden Toernooi 4.0)
Op zondag 13 januari is in De Stapperij in Veghel de vierde editie van het Wittehemden toernooi. Dresscode is een wit hemd (niet verplicht). Er wordt gespeeld op de PS3, aanmelden kost 17,50, dit is inclusief twee consumptiebonnen. Inschrijven kan op wittehemden.webklik.nl.

 

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013