FIFA 13

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

FIFA 13
@fifabenelux

De MLS All-Star wedstrijd, die al sinds 1996 gehouden word, krijgt dit jaar een interessante twist voor voetbalfans van over de hele wereld. De organisatie heeft namelijk samen met EA een stemming georganiseerd op een wel heel ludieke wijze. De wereldwijde FIFA-speler bepaald, gedurende de dagen 3 juli tot en met 10 juli, welke MLS-speler er in de spits staat in het All-Star team, wat 31 juli aantreed tegen AS Roma.

Jij kan dus bepalen wie er die wedstrijd in de spits staat! Dit doe je door online te scoren met de spits van jouw keuze en vanzelfsprekend krijgt de spits waarmee de wereldwijde FIFA spelers het meest doeltreffen de laatste plek in het team. Dit zijn de 26 spitsen waarvoor je kan ‘stemmen’:

mlsstrikers

De winnaar van de “In The Game” Challenge word op 11 juli bekend gemaakt en de overige tien spelers, die onder leiding zullen staan van Sporting Kansas City-coach Peter Vermes, zullen bekend gemaakt worden op 7 juli, tijdens de wedstrijd Chicago Fire – Sporting Kansas City. De overige spelers van de selectie worden door Vermes gekozen.

Update: Di Vaio wint spitspositie MLS Allstar team
Marco Di Vaio van Montreal Impact heeft met 73.838 doelpunten de spitspositie van het MLS Allstar team veroverd. Hij bleef nummer twee Robbie Keane met 69.797 doelpunten ruim voor en dus mag Di Vaio op 31 juli aantreden tegen AS Roma. “Ik ben heel trots om de eerste speler ooit te zijn die in het MLS Allstar team komt door gekozen te worden door de FIFA Community”, zo meldt de Italiaan, “Ik wil graag alle FIFA-spelers die een doelpunt met mij gemaakt hebben bedanken. Ik ben heel trots om Montreal Impact 31 Juli te gaan vertegenwoordigen.” In totaal werden er maar liefst 488.611 gescoord met de MLS-spitsen.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Recente FIFA 13 PC downloads op een rijtje

Alex1 juli 2013