FIFA 13

FIFA 13 Ultimate Team Web App van start

FIFA 13
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Vanaf vandaag kunnen fans van Ultimate Team alvast aan de slag met FIFA 13 Ultimate Team. Om in aanmerking te komen voor de vroege toegang tot Ultimate Team moet je tussen 7 maart en 7 september 2012 al wel je eigen FIFA 12 Ultimate Team geformeerd hebben en de beveilingsvraag hebben aangemaakt. De terugkerende spelers van FIFA 12 naar FIFA 13 Ultimate Team zullen hiervoor beloningen krijgen in de vorm van kleine pakketten, coins en andere dagelijkse geschenken. Gebruikers die niet in aanmerking komen voor de vervroegde toegang zullen vanaf de releasedatum van FIFA 13, donderdag 27 september, toegang krijgen tot de webapplicatie.

   

Bezoek de Web App van FIFA 13 Ultimate Team. Discussiëren over Ultimate Team kan natuurlijk ook, in het speciaal daarvoor geopende FIFA 13 Ultimate Team subforum op het forum van FIFA Benelux.

20 september 14:00 – De Ultimate Team Web App is weer online. Gisteren zijn er een aantal gebruikers geweest die misbruik hebben gemaakt van een lek. Dit lek is gedicht, gebruikers die misbruik gemaakt hebben een permanente ban ontvangen.

Ook Chris ging aan de slag met zijn FB Chris Ultimate Team. Een eerste impressie van Ultimate Team en het openen van de eerste packs zie je hieronder.

 • mrkramer

  heeft iemand anders ook spelers van 0 en stats van -1?

  • JensArsenal

   Nee, ik niet 😛

  • FrankAFCA

   haah ik zocht vorig jaar naar Benzeman nadat ik hem in me volg lijst gezet had stond er een bronze van 0 en et was een neger meet echt een vage foto. Buggy Ea

 • kevinlovefifa

  IK HEB GLIMMENDE KOMPANY IN STARTPACK!!!!!!!

  • ShadowRoXasDX

   Lucky bastard. XD Ik ben echt diehard FUT speler geworden. Maar krijg nooit iets goeds uit pakketjes… Nu weer niet. Zowat alle spelers die ik kreeg waren 400 of minder coins waard…

 • ShadowRoXasDX

  Was vanmiddag een beetje bezig met spelers verkopen en van dat weinige geld wat ik ervoor terug kreeg een eredivisie squad te maken. En dan ineens zijn ze bezig met bugs op te lossen enzo en hebben ze de FUT app offline gegooid. Lekker zeg… Hopelijk morgen weer online.

 • Coro

  BOYS we kunnen we weer alsublieft

 • turkish10

  ik heb glimmende kroos

  ik heb ook heitinga , muslera (GK) , en nog wat spelers bij gehaald zoals amrabat en felipe melo en een betere spits

 • VanGyselG

  Tot hoelang krijgen we de DailyGifts?

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013