FIFA 13

FIFA 13 op 27 september in de winkels

FIFA 13
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Inmiddels hebben we al de nodige beelden en informatie van FIFA 13 gezien, maar ditmaal kunnen we melden wanneer de game in de winkels ligt. De Amerikanen mogen vanaf 25 september aan de slag met het nieuwste deel van FIFA, terwijl wij FIFA 13 op 27 september kunnen verwachten. Dit jaar kent FIFA 13, met Lionel Messi op de internationale cover, een Ultimate Edition waarbij je FIFA Ultimate Team-pakketten, EA SPORTS Football Club-extra’s en een exclusief Adidas All Star-team ontvangt.

  

Bij een pre-order, het reserveren van de game, ontvang je de FIFA 13 Ultimate Edition. In deze Ultimate Edition ontvang je de eerste 24 weken wekelijks één gouden pakket voor FIFA 13 Ultimate Team, maar ook eenmalig 10.000 EA SPORTS Football Club-credits om speciale voorwerpen te ontgrendelen uit de catalogus. Zoals eerder bekend werd, heeft EA Sports Football Club meerdere veranderingen ondergaan waardoor in de catalogus voorwerpen beschikbaar zijn welke je in de game kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld een uniek shirt uit het verleden van Manchester City, speciale vreugde dansen of kwaliteiten die je Virtuele Prof verbeteren.

Als derde voordeel biedt de FIFA 13 Ultimate Edition het Adidas All Star-team met daarin 23 topspelers, onder wie Lionel Messi, Nani en Karim Benzema. FIFA 13 wordt uitgebracht voor PlayStation 3 met PlayStation Move-ondersteuning, Xbox 360 met Kinect, PlayStation Vita, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo 3DS, PSP, iPhone, iPad, iPod touch, Android en andere mobiele platforms.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013