FIFA 13

Eredivisie facepack door FIFA-Evolution

FIFA 13
Michelangelo
@fifabenelux

Michelangelo was sinds maart 2013 aan FIFA Benelux verbonden als redactielid, waarin hij zich bezighield met schrijven van artikelen over FIFA 14 en de opvolgers hiervan. Deze redactie-medewerker houdt zich veel bezig met het spelen van FIFA, vooral met het maken van realistische carrières. Is verantwoordelijk voor de Rond de Tafel-serie. In de zomer van 2014 stopte Michelangelo als crewlid van FIFA Benelux.

Wat is er mooier dan FIFA spelen met échte faces van jouw favoriete Eredivisie spelers? FIFA-Evolution maakt dit nu mogelijk! Deze faces zijn te downloaden voor de PC-gebruikers, die vaker patches kunnen downloaden die gemaakt zijn door de FIFA community.

In totaal zijn er rond de 60 faces, waaronder die van: Marco van Ginkel (Vitesse), Willie Overtoom (AZ), Dries Mertens (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Jens Toornstra (FC Utrecht) en Derk Boerrigter (Ajax).

 

Op de site van FIFA-Evolution wordt uitgelegd hoe je de faces kan downloaden, mocht dit niet willen lukken. Tevens is er in de download een installatie handleiding aanwezig.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013