FIFA 13

EA Sports sluit samenwerking met Tottenham Hotspur

FIFA 13
@fifabenelux

Electronic Arts en Tottenham Hotspur hebben de handen ineengeslagen. De gameontwikkelaar en de Londense voetbalclub zijn samen tot een drie jaar durende samenwerking gekomen. Zowel vicepremier van EA Sports, Matt Bilbey, als Daniel Levy, voorzitter van The Spurs, zijn zeer verheugd over de overeenkomst: “We zijn ontzettend blij dat een Europese grootheid als Tottenham een officiële partner van ons is geworden,” aldus eerstgenoemde.


Tottenham zal deze zomer een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Verenigde Staten afwerken. Tijdens dat bezoek zal Electronic Arts in New York 3D scans van de hoofden van alle spelers uit de selectie maken, zodat deze spelers in ieder geval in FIFA 13 een eigen face hebben. Ook geeft EA aan dat er gedurende het komende seizoen ‘extra content’ met betrekking tot The Lilywhites zal verschijnen, wat dit inhoudt zal later bekend worden gemaakt.

Na dit nieuws heeft EA Sports het aantal clubs uit de Premier League waarmee het samenwerkt opnieuw verhoogd. Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Fulham, Newcastle United en Manchester City gingen Tottenham Hotspur voor.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013