FIFA 13

EA neemt FUT hacking serieus

FIFA 13
@fifabenelux

Joost Laurman is al sinds 2005 lid van het team van FIFA Benelux. Hoewel hij op de voorgrond niet meer actief is voorziet hij FIFA Benelux van technisch advies als dat nodig is.

Het is één van de meest gespeelde speltypen in FIFA sinds de introductie in 2009, FIFA Ultimate Team. Helaas heeft dit speltype veel last van hackers, die op een illegale manier punten verkrijgen en hierdoor het spel een stuk minder aantrekkelijk maken. EA heeft nu laten dat ze dit probleem hoog op het lijstje hebben staan en dat ze hier hard aan gaan werken. In een statement van Frank Gibeau, EA Labels President, komt het volgende naar voren:

“We hebben veel geleerd van de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan. Veel bedrijven ondervinden dezelfde probleem. Er wordt in de gaming industrie op een geavanceerd niveau gehackt. Het is een constante strijd.”

“We nemen het erg serieus, we stoppen er veel tijd in. Het afgelopen FIFA-jaar dient als een voorbeeld voor het bedrijf. Er zijn wat essentiële en aanvullende punten. Ik wil niet teveel details prijsgeven omdat we de hackers niet in de kaart willen spelen. We nemen het erg serieus.” 

Hopelijk kunnen we FIFA Ultimate Team 13 zonder problemen tegemoet gaan zien.

Meer in FIFA 13

Moddingway FIFA 13 mod update

Alex30 juli 2013

Compilatie ”Unlocked Edition II” door Kazooie94

Jordi29 juli 2013

Update: FIFA-spelers bepalen spits van het MLS All-Star team

Kingsls3 juli 2013