FIFA 12

Video: 3D technologie faces FIFA 12

FIFA 12
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

De Franse deeltak van EA Sports heeft op haar website een video geplaatst met een uitleg van de 3D technologie, die gebruikt wordt bij het creëren van realistische gezichten voor FIFA 12. De video geeft ons een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van EA Sports. De spelers van de Franse topclub Paris Saint-Germain werden gevolgd tijdens het fotograferen van hun gezichten, zodat deze uiteindelijk kunnen worden omgezet tot faces die FIFA 12 gebruikt zullen worden.
Helaas bevat de Franse video geen Engelse- of Nederlandse ondertiteling, maar door de beelden te bekijken kan je al een goed beeld vormen hoe de 3D technologie in elkaar steekt.


Blijf uiteraard FIFA Benelux volgen voor het laatste nieuws omtrent de FIFA-serie. FIFA 12 komt dit najaar uit op meerdere consoles.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012