FIFA 12

Update: Spaanse en Engelse cover FIFA 12 bekend

FIFA 12
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

Op het Spaanse Facebook account van EA Sports heeft het bedrijf de cover van FIFA 12 voor Spanje bekend gemaakt. Op de cover zijn de verdediger van FC Barcelona, Gerard Piqué, en Xabi Alonso, middenvelder van Real Madrid, te zien. Op de achtergrond is gekozen voor het Emirates Stadium van het Engelse Arsenal.

De internationale cover is nog niet bekend. De laatste jaren heeft Nederland altijd de internationale cover gehad. Waarschijnlijk is wel dat Rooney hier op zal prijken.

Update: Inmiddels zijn ook de coverstars voor de Engelse versie wereldkundig gemaakt via Twitter. Daar onthulde Jack Wilshere  dat hij samen met Wayne Rooney zal stralen op de boxart van de populairste sportgame ter wereld.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012