FIFA 12

“Mogelijk profiel voor alle EA games”

FIFA 12
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

EA Sports heeft in de persoon van Peter Moore, die sinds 2007 als hoofd werkzaam is voor het bedrijf, enkele ideeën gedeeld met de gamecommunity’s in een speciale marketingconferentie. Zo wordt een blijvend profiel overwogen voor alle games, waardoor enkele voortgangsgegevens onthouden kunnen worden en gebruikt in een nieuw deel van de game-serie.

Peter Moore gaf de FIFA-serie, welke één van de grootste series is van Electronic Arts, als voorbeeld: Zo zouden de voortgang en de voorkeuren van de speler opgeslagen worden om vervolgens gebruikt te worden in het nieuwe deel van de game. Dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat de prestatiepunten van de speler die online behaald zijn in FIFA 11 worden opgeslagen en meegenomen worden naar FIFA 12.

Of FIFA 12 al het systeem met de vastgelegde profielen krijgt is nog onbekend.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012