FIFA 12

Man City in nieuwe gameplay video

FIFA 12
Jordi
@fifabenelux

Jordi Dekker is sinds 2008 onder andere verantwoordelijk voor het publiceren van artikelen op FIFA Benelux. Doordat Jordi geen enkele FIFA-editie gemist heeft sinds FIFA 1999, geïnteresseerd is in nieuws van aankomende edities en het bezoeken van evenementen, heeft hij inmiddels veel expertise van de FIFA-serie. Met deze kennis probeert hij zo goed mogelijk naar bezoekers en leden van FIFA Benelux te communiceren.

FIFA ontwikkelaar EA Sports is een samenwerking aangegaan met de Engelse voetbalclub Manchester City. In Vancouver werd bekend dat hierbij de supporters van de tweede club in Manchester kunnen genieten van een video van FIFA 12 waarbij hun club de hoofdrol speelt, een speciale FIFA-cover van hun favoriete team en een speciale opname van alle eerste elftal spelers zodat hiervan goede gezichten voor FIFA 12 van gemaakt kunnen worden.

Beide partijen waren trots met het  presenteren van de gameplay video van FIFA 12 waarin onder andere doelman Joe Hart en de Belgische verdediger Vincent Kompany een hoofdrol spelen.

Meer in FIFA 12

Tweede facepack Marius voor FIFA 12

Marius15 september 2012

International Facepack Vol. 1 by Marius

Marius10 september 2012

PS3 toernooi Amsterdam 16 september

Chris28 augustus 2012